Skip to content

ABA Skol Produktvideos och webbinarier

Har du en fråga?
Ring oss!

040-680 50 00

utbildningsroboten som växer och utvecklas tillsammans med barnen

Användningen av Photon är enkel och intuitiv. Photon är redo att köras direkt ur förpackningen, kräver ingen konfiguration och kan användas av pedagoger utan någon som helst förberedelse eller teknisk kompetens. Från förskolan upp till högstadiet

abaskol.se

Olika paket

ROBOT PHOTON EDU

Ett tvärvetenskapligt didaktiskt verktyg som utvecklats för att fungera lika bra i förskola som i skolan. Använd de specifikt utarbetade lektionsplanerna eller skapa dina egna för att undervisa i programmering parallellt med något annat ämne. Gratis lektionsplaner och appar finns på svenska och engelska.

PHOTON AI DISCOVERY KIT

Världens första kit för undervisning av artificiell intelligens på grundskolenivå. Elever skapar en egen stadsbild och gör sedan övningar med hjälp Photon roboten för att upptäcka olika sätt att använda AI i vardagen, till exempel smarta kontanter, smarta hem eller autonoma fordon.

PHOTON EARLY EDUCATION KIT

Photon Robot och 50 lektionsplaner som täcker fyra viktiga utvecklingsområden (kognitiva, sociala, emotionella, fysiska). I setet ingår alla tillbehör som är nödvändiga för att utföra aktiviteterna, inklusive två utbildningsmattor och en uppsättning lektionskort.

PHOTON SOCIAL-EMOTIONAL LEARNING KIT

Övningarna med Photon i detta kit är utformade för elever mellan 6-11 år och syftar till att utveckla färdigheter inom fem huvudområden: Självmedvetenhet, Självhantering, Social medvetenhet, Social- och relationskunskaper och Beslutsfattande färdigheter.

Videos

ABA SKOL AB  •  SKOGHOLMSGATAN 5  •  213 76 MALMÖ  •  TEL: 040-680 50 00  •   E-POST: INFO@ABA-SKOL.SE