Skip to content

ABA Skol Produktvideos och webbinarier

Robocoding
programmeringsspel

Robocoding är ett lärspel där man lär sig förstå koordinatsystemet samt lär sig grundlägande programmering. Lämplig från 4 års ålder med tanke på att det inte kräver förkunskaper om kodning och programmering. Detta är ett spel för att introducera små barn för programmering, utan att behöva använda skärmar. Det gör det möjligt för dem att genom lek att få en introduktion till de mycket grundläggande begreppen som behövs för att fortsätta upptäcka programmeringsvärlden.

På en nivå lär sig barnen att placera element på ett koordinatplan med stöd av enkla instruktioner. Användningen av urtavlor med vridbara visare gör att slump och överraskningsfaktorer inkluderas, vilket gör spelet roligt och spännande.

På en annan nivå gör spelet det möjligt för barn att upptäcka att de, genom att arbeta stegvis, kan nå ett mål. Denna nedbrytning i av en händelse i små steg kommer att fungera som en introduktion till grundläggande kodning och beräkningstänkande. Dessutom kommer de att samarbeta med andra barn och lära sig att det finns olika sätt att uppnå samma mål.

Om Robokoding

INNEHÅLL:

– 1 bräda (31,5 cm)

– 57 fyrkantiga kort (4,6 cm)

– 12 pilkort

– 2 hjul (10,5 cm diameter)

– 4 robotfigurer

– 4 baser för robotfigurerna

 
 

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

 

Nästa steg

Svensk guide i PDF: Svensk_Guide_Robocoding