Skip to content

ABA Skol Produktvideos och webbinarier

Lilla A-Bot

Lilla A-Bot

Lilla A-Bot är en hjälpsam robotbil som man programmerar med programmeringsblock som kopplas till en kontroll. Genom att koppla samman blocken så programmerar man Lilla A-Bot att köra i ett koordinatsystem. I koordinatsystemet placerar man ut föremål som Lilla A-Bot endra ska köra runt eller samla in.

Programmeringsblock och kontroll

Hur man programmerar

Lilla A-Bot är en hjälpsam robotbil som man programmerar med programmeringsblock som kopplas till en kontroll. Genom att koppla samman blocken så programmerar man Lilla A-Bot att köra i ett koordinatsystem. I koordinatsystemet placerar man ut föremål som Lilla A-Bot endra ska köra runt eller samla in.

Lektionsupplägg "Miljövakterna"

Previous
Next

ABA SKOL AB  •  SKOGHOLMSGATAN 5  •  213 76 MALMÖ  •  TEL: 040-680 50 00  •   E-POST: INFO@ABASKOL.SE