Skip to content

ABA Skol Produktvideos och webbinarier

Orboot Earth
En interaktiv jordglob som inbjuder till upptäkter

  • by

Wow! Upplev världens djurliv, kulturer, monument, kartor och maträtter från hela världen med Orboot Earth. Med svenskt tal.

Jordgloben är interaktiv och fungerar med hjälp av AR, och det finns inte någon anledning till att vara skeptisk eller orolig över att tekniken är för svår. Det är både enkelt och en suverän upplevelse för ditt barn att få se alla möjliga fantastiska saker i världen på ett väldigt realistiskt sätt med hjälp av en surfplatta eller smarttelefon.

  • 6 kategorier med många olika, lärorika uppdrag, gåtor, skattjakter, och utmaningar som ditt barn ska reda ut med hjälp av en smarttelefon/surfplatta, en gratisapp och såklart en kamera som barnet kan se på jordgloben med.
  • Lär bland annat om geografi, natur, kultur, samhällskunskap och språk på ett roande och gripande sätt som ger en helt annan upplevelse än en bok eller dokumentär.
  • Lämplig för barn i 4-10 års åldern. Dessutom är det lätt att ställa in svårighetsgraden. Möjligheten att spela med andra finns också – med personliga svårighetsgrader.
  • Orboot Earth har över 400 olika element på jordgloben i 3D som ditt barn kan lära sig över 1000 spännande fakta om.
  • Med svenskt tal.
  • Mäter 24,5 cm i diameter.

Det smarta med Orboot är att ni genom att installera gratisappen Orboot Earth kan påbörja lärandet om vår planet och dess folkslag med hjälp av en smarttelefon eller surfplatta.

Planeten och allt det naturliga och människoskapta som finns här blir alldeles levande i samspelet mellan den digitala enheten och jordgloben – vilket gör att Orboot är ett AR-spel. Det betyder Augmented Reality vilket betyder att tekniken förstärker verkligheten och gör det ännu roligare att lära sig saker för ditt barn.

Loggar ni in innan ni spelar Orboot så justeras svårighetsgraden automatiskt enligt ditt barns nivå.

Ladda ner gratisappen från App Store eller Google Play Store.

 
 

YOLI is an intelligent educational game that combines digital elements with the familiar experience we feel when playing board games. YOLI is for children and is based on a playful approach to learning. The game encourages children to participate in many different ways. They explore and learn to cooperate with other children at preschool.

 

Mer om Orboot Earth

Om Orboot Earth

Mer information