Skip to content

ABA Skol Produktvideos och webbinarier

LEGO® Learning System
gör det enklare att implementera STEAM-inlärning i skolan

Framtidssäkra elevernas färdigheter och gör dem till självsäkra elever för resten av livet genom att ge dem obegränsade möjligheter till praktisk, lekfull STEAM-inlärning med det nya LEGO® Learning System.

Learning System innehåller en rad sammankopplade lösningar som fungerar sömlöst tillsammans och gör det enklare att implementera STEAM-inlärning i skolan.

Det intuitiva, inkluderande och mycket anpassningsbara systemet möter varje elev, där den befinner sig, på sin inlärningsresa. En serie läroplansanpassade lektionsenheter, LEGO klossar, intuitiv hårdvara och programmering hjälper elever i alla åldrar att utveckla viktiga färdigheter, som kreativitet och kritiskt tänkande.

Med detta forskningsstödda inlärningssystem blir abstrakta koncept konkreta när eleverna går från enkel utforskning till att ta itu med avancerade, verklighetsbaserade utmaningar. Aktiviteter som byggande, tillverka prototyper och berättande underlättar multimodala upplevelser som hjälper eleverna att lära sig STEAM-koncept snabbare och på en djupare nivå.

Inbyggda inlärningsramar gör det enkelt för elever och lärare att komma igång och ta sig igenom alla inlärningsupplevelser. LEGO Learning System stöds av personliga, professionella utvecklingsresurser som täcker alla kunskapsnivåer och inspirerar lärare att fortsätta hantera viktiga kompetenser.

Detta lättanvända system erbjuder lösningar som fungerar med eller utan teknik. Implementera hela systemet på en gång eller introducera individuella lösningar vid olika tillfällen. När de används tillsammans ger lösningarna ännu fler inlärningsmöjligheter som bygger självförtroende och ger varje elev chansen att lyckas.

 
 

 

 

LEGO®Learning System

Mer information