Sphero
Bolt

BOLT är Spheros hittills mest avancerade kodande robotboll som ger ännu fler sätt att uttrycka uppfinningsrika idéer och uppleva kraften i programmering.

Sphero BOLT är perfekt för lärare att skicka hem med studenter. Med BOLT kan STEAM-inlärning enkelt underlättas hemma och vägledas av föräldrar. Sphero BOLT är full av många programmerbara sensorer och en färgstark LED-ljusmatris och banar väg för nästa generation kodare.

Visa anpassad grafik och realtidsdata med BOLT: s 8×8 programmerbara LED-matris och låt din kreativitet lysa igenom
Utrustad med avancerade robotsensorer som du kan programmera och använda för att lära dig mer om robotik. Kom igång med att lära dig STEAM med Sphero BOLT och våra guider och lektioner. 
Spela pedagogiska spel, skapa dina egna och lär dig hur du kodar.


Bättre batterikapacitet än någonsin med 4+ timmars speltid på en enda laddning
Skapa intresseskapande upplevelser med Sphero BOLT gnom lättillgängliga och strukturerade lektioner på https://edu.sphero.com/

Rekommenderas från  8+ år

Detta är Sphero Bolt

Sphero Bolt

Introduktion till STEAM och programmering med Bolt

Sphero Edu-appen innehåller 100+ guidade STEAM- och datavetenskapslektioner, aktiviteter och program, som består av olika kompetensnivåer och innehållsområden. Undrar var du ska börja? Vi har samlat ett urval av igångsatta aktiviteter för att guida dig och ditt barn genom grunderna för programmering och skapande med BOLT.

 
 

 

 

Mer information