Skip to content

ABA Skol Produktvideos och webbinarier

Sphero
indi

indi är en nybörjarrobot för förskolan som är utformad för att introducera  grundläggande principer för beräkning, STEAM och datavetenskap.

indi uppmuntrar en fantasifull lekbaserad inlärning med verkliga scenarier när eleverna bygger anpassade labyrinter, löser pussel och kör.

indi erbjuder en urkopplad (ingen app krävs) upplevelse med en färgsensor ombord. Studenter kan också testa sina programmeringsfärdigheter i h i den gratis Sphero Edu Jr-appen som snart kommer att finnas tillgänglig på iOS och Android.

“Computional thinking”:

Innan unga elever kan börja lära sig ett programmeringsspråk eller montera datorhårdvara måste de lära sig att tänka kreativt för att lösa komplexa logiska problem. Nyckeln till att förbereda unga elever för att växa upp datavetenskapskunniga är att förstärka datatänkandet.

Beräkningstänkande är tankeprocessen för att hitta lösningar för komplexa problem. Ofta är datatänkande associerat med datavetenskap och programmering men kan läras ut i avsaknad av någon teknik.

När unga elever utvecklar sitt beräkningstänkande kan de tänka mer logiskt och formulera problem bättre. När eleverna lär sig mönsterigenkänning, skapar och använder algoritmer, sönderdelning och förståelse av abstraktion blir de bättre tänkare och problemlösare.

Leveransdatum:
Sphero indi Retail – Tillgänglig nu
Sphero indi Student Kit – Tillgänglig i mitten av augusti
Sphero indi klassrumspaket – tillgängligt i mitten av augusti

 
 

 

 

En inblick över indi

Mer information